www.manueelpraktijkassen.nl.  

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Manueel Praktijk Assen


Mijn naam is Karin Oosterhof. 

In 2007 ben ik naast mijn werkzaamheden als doktersassistente gestart met masseren en behandelen in mijn praktijk. Ik ben in eerste instantie begonnen met de voetreflex therapie, maar al snel volgden de Stoel Shiatsu, Klassieke & Segmentale massages. Bij deze opleiding heb ik ook het theoretisch examen  Anatomie, Fysiologie en Pathologie op HBO niveau  met goed gevolg afgerond. 

Ook heb ik verschillende cursussen en nascholingen gevolgd.

In 2012 heb ik mijn opleiding tot Shiatsu therapeut afgerond. De laatste jaren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de uitbreiding van mijn kennis op het gebied van Shiatsu en manuele therapieën door verschillende na,- en bijscholingen te volgen.