Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Magnesium van Zechsal - te koop in de praktijk-

 


Van sommige vitaminen en mineralen krijgen we te weinig binnen, zoals magnesium. Dit mineraal speelt een essentiële rol bij honderden processen in ons lijf.

Een tekort aan magnesium kan zich op allerlei manieren manifesteren. Vermoeidheid, hoofdpijn, stijve spieren, kramp, slapeloosheid, rusteloze benen en overmatig transpireren zijn een paar van de aandoeningen waar je last van kunt krijgen. Dit heeft alles te maken met de verhouding tussen calcium en magnesium op celniveau

Magnesium draagt bij aan een gezonder leven en meer ontspanning

In de praktijk is magnesium te koop in verschillende vormen. 

Olie, MCM gel (tegen gewrichtsklachten), sportgel en sport 'flakes"voor een sneller herstel na het sporten en inspanning - voor soepele spieren en meer energie-, bodycream, deodorant, magnesiumgel, 


  • Magnesium zorgt samen met calcium en vitamine D voor de opbouw van gezonde botten.
  • Magnesium kan helpen om het  “slaaphormoon” melatonine te reguleren waardoor het kan bijdragen aan een gezonde slaap
  • Magnesium kan helpen bij het verliezen van lichaamsgewicht -mede door de noodzaak van magnesium voor de werking van insuline, dat noodzakelijk is om suikers om te zetten in energie.
  • Magnesium helpt bij onrustige benen en krampen 
  • Magnesium helpt tegen gewrichtsklachten - de mcm gel 
  • Zwangere vrouwen zijn extra magnesium nodig. 


In de praktijk is het ook mogelijk een behandeling te ondergaan met magnesium olie/gel. Vraag naar de mogelijkheden via het contact formulier. 

E-mailen
Bellen